MusicFever drive-in show

We vinden het leuk dat u ons gevonden heeft. Waarschijnlijk ben u op zoek naar muziek voor een feest dat u binnenkort gaat geven. Mogelijk kan MusicFever drive-in show u daar bij helpen.

Wij kunnen met onze drive-in show muziek verzorgen op feesten tot ongeveer 120 personen. Of het nu gaat om een verjaardag, buurtfeest,  tuinfeest, bedrijfsfeest, themafeest, jubileum, een disco feest of een bruiloft, Wij zullen er alles aan doen om er een geslaagd feest van te maken. Hierbij zijn u wensen erg belangrijk, er zal dan ook uitvoerig overleg plaatsvinden zodat de DJ weet wat de bedoeling is.

De muziekcollectie van onze drive in show bestaat uit een ruime sortering van uiteenlopende muzieksoorten zoals bijvoorbeeld Top40 hits, Dance classics uit de jaren 60, 70, 80 en 90, Hardstyle, nederlandstalig, feestmuziek en nog veel meer, kortom: teveel om op te noemen.

Huren bij ons wil zeggen, muziek, licht en DJ.

MusicFever drive-in show is gevestigd in Vlijmen. (Noord Brabant regio Den Bosch) Ons standaard werkgebied ligt binnen een staal van 40 km vanaf Vlijmen Noord-Brabnt). In overleg is een grotere afstand mogelijk.


voorbeeld feestavond